Ср, 24.04.2024, 22:56 Вітаю Вас Гость

Рахівське регіональне відділення громадської організації "Пошук"

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [135]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 103
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
УСВА
Новини Закарпаття
Народна память
Книга памяті
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Звіт про діяльність (липень -жовтень 2013 р.)
18:57
Звіт про діяльність (липень -жовтень 2013 р.)
Рахівське регіональне відділення громадської організації "Пошук" було створено  06 липня 2013 року для відображення пошукової роботи,основний зміст якої викладений у розділі «Інформація про сайт». Слід відмітити, що ми працюємо в загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІІ ступенів на посадах - «Вчитель предмета «Захист Вітчизни» - понад 20 років .Разом даною темою займаємося більше п’яти років. За час, сайт  переглянуло (станом на 14.10.2013 р.) 4779 респондентів з 10 країн. Статті, якими започатковано  роботу сайту  переглянуло понад 200 респондентів.  Вищенаведене  не може бути визначальним у оцінці чи самооцінці діяльності, але фіксує соціальне значення проекту та стимулює інтерес до подій на Рахівщині у минулому,  у першу чергу, наших вихованців.  Саме для цього ми забезпечили участь  у написанні наукового видання «Ясіня  у гомоні століть», здійснили рецензування, експертне оцінювання  та попереднє узгодження навчальної програми гуртка «Юний пошуковець» , започаткували та вивели на стадію завершення учнівські проекти «Наші визволителі. Біографії героїв», продовжили роботу по  створенню (уточненню) баз  даних меморіального комплексу. Наша  діяльність  підтримується  керівництвом  Рахівського району  та з розумінням сприймається  керівництвом Управління освіти молоді та спорту Рахівської РДА. Добровільно беремо на себе зобов’язання щороку,до Дня визволення Рахівщини (перша декада жовтня) та Дня Перемоги (перша декада травня),оприлюднювати звіти про нашу діяльність. Основними завданнями на майбутнє важаємо: 
1.Продовження роботи по створенню (уточненню) ,оприлюдненню бази даних загиблих Радянських воїнів, які загинули на території Рахівського району в роки Великої Вітчизняної війни радянського народу.
2.Створення бази даних по жителях Рахівського району, мобілізованих до війська різних держав та  визначити по можливості місце їхньої загибелі та поховання.
3.Домогтися відновлення правого  поля та культу науки у освітніх закладах. Відновити управління та функціональне забезпечення військово – патріотичного виховання згідно законодавства України . 
4.Започаткувати та забезпечити належне керівництво учнівськими проектами та роботою по реконструкції  подій Другої світової війни на теренах Рахівського району.Надіємося на подальше розуміння та співпрацю. З щирою шаною до всіх кого зацікавила наша праця.

Вчителі предмета   «Захист Вітчизни», 
спеціалісти вищої категорії        Бийло Меркло                                                                       Ярослав Баранюк      
Категорія: Новини | Переглядів: 941 | Додав: Slavik
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
"Пошук"
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Фото
Пошукові сайти
Подвиг народа
ЗНО
Вісті Рахівщини
Новини Рахівщини
Baranuk and Merklo © 2024 При будь-якому використанні матеріалів гіперпосилання на //poshuk.ucoz.ua/обов'язкове. Сайт управляється системою uCoz