Сб, 20.04.2024, 02:19 Вітаю Вас Гость

Рахівське регіональне відділення громадської організації "Пошук"

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [135]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 103
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
УСВА
Новини Закарпаття
Народна память
Книга памяті
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Березень » 29 » ГЕРОЇ СЕРЕД НАС
16:35
ГЕРОЇ СЕРЕД НАС

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна — війна, хоч як би ми її не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально.
Неоголошена війна продовжується, а пліч-о-пліч із нею триває і наше життя. На щастя, воно не припиняє поповнюватися і радісними моментами.

Святковим для всієї шкільної родини і жителів села Богдан став один із березневих днів, коли додому повернувся односелець, учасник бойових дій на Сході України Іван Іванович Шімон, який прослужив там майже два роки. Його чекали не лише вдома,а і в педколективі, де він працює заступником по навчально-виховній роботі.

З великою радістю привітали відважного односельця в рідній школі. Ніхто не залишився байдужим до розповіді про страшні події, які довелося пережити солдатові, про те, як він боровся проти зовнішньої агресії за цілісність України, за її волю, честь і славу, за народ. Зворушливим був виступ Івана Івановича, який для всіх є героєм, взірцем. Учасник АТО закликав школярів любити рідну Україну та бути патріотами своєї держави. По закінченні зустрічі діти обдарували захисника квітами і побажали йому здоров’я, удачі, сил.

Дякуємо Богу за те, що наші герої повернулися живими, і просимо, щоб і надалі захистив усіх, хто зараз перебуває на передовій.
Від імені усього педагогічного колективу Богданської ЗОШ ми вітаємо Івана Івановича Шімона із успішним поверненням додому.

Підготувала 
секретар профспілки Богданської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шорбан Олеся Василівна
Категорія: Новини | Переглядів: 447 | Додав: Slavik
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
"Пошук"
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Фото
Пошукові сайти
Подвиг народа
ЗНО
Вісті Рахівщини
Новини Рахівщини
Baranuk and Merklo © 2024 При будь-якому використанні матеріалів гіперпосилання на //poshuk.ucoz.ua/обов'язкове. Сайт управляється системою uCoz